Ravning Brovandring 2017 (information)

Indledning:

Foruden det der fremgår af vores brochure og nedenstående information, vil der blive udleveret en folder om flere praktisk forhold under afviklingen af vandreturen. Disse kan også læses under “Ankomst og ophold”.

Deltagelse:

Alle er velkommen til at deltage på vores vandre tur. Deltagelsen sker dog på eget ansvar. Ligedes er stavgængere velkommen. Du kan vælge mellem at gå begge dage eller kun den ene.

Forudtilmelding er ikke nødvendig, men ses gerne.

Start/mål:

Ødsted Skole
Ammitsbølvej 18,
Ødsted
7100 Vejle


Parkering:

 

Parkering kan foregå på de anviste pladser. Parkering på Sønderlund skal dog være på den side af vejen nærmest skolen. Parkering på Egevænget og i skolegården er kun tilladt arrangører og hjælpere. Se kort

Bus transport:

Det er muligt at komme til og fra startstedet med offentlig transport. Se venligst om din mulighed på de forskellige køreplaner.

Distancer og starttider:

Lørdag den 29. og søndag den 30. april 40 km. fra kl. 0700 – 0800
30 km. fra kl. 0700 – 0900
20 km. fra kl. 0700 – 1000
15 km. fra kl. 0700 – 1100
10 km. fra kl. 0700 – 1100

Alle skal være i mål senest kl. 1700.

Ruterne:

Ruterne er lagt i natur skønne områder gennem skov, på åbne enge, på asfalt og grusveje. Ruterne er afmærkede med bånd og pile.

Der vil være indlagt rastepladser med passende mellemrum, hvor der er muligt at købe forfriskninger, røgede ørreder, pølser og meget andet.

Rastepladser:

Der vil være indlagt rastepladser med passende mellemrum, hvor der er muligt at købe forfriskninger, røgede ørreder, pølser og meget andet.

 

Henstilling til marchdeltagerne:

For at vi kan komme på de private veje, jorder og enge, anmoder vi jer om at vise hensyn overfor naturen og privat ejendom. Du kan læse mere om det her.

 

Hunde, støj og vogne:

Hund må gerne medtages på distancerne 10, 15 og 20 km., men ikke tilladt på 30 og 40 km. ruten. Vedr. støj og medtagelse af vogne læs mere her og i den folder du får udleveret ved ankomst.

Stempler:

Du har mulighed for at få foreningens klistermærke. IVV stempling er kun mulig om søndagen.

 

Startgebyr

1 dag kr. 20,00 1 eller 2 dage med medajle/pin kr. 65,00. Du kan frit vælge om du vil have pins eller medalje. Du kan se hvilke muligheder der er her
2 dage kr. 40,00

Diplom

Ønsker du dipblom koster det kr. 5,00

Morgenmad:

Kan købes hver morgen mellem kl. 06.00 og 10.00 nær startbordet.

Der er mulighed for at købe morgenkomplet til en pris á kr. 40,00 pr.dag. Serveres ved køkkenet. Tidspunkter for indtagelse af morgenpleten vil fremgå af billetten. Skal bestilles og betales forud. Bestilling skal foregå på tilmeldingssiden. Oplysning om betaling findes på tilmeldingssiden.

 

Overnatning:

Der er mulighed for at blive indkvarteret på Ødsted Skole. Pris kr. 45,00 pr. nat. Skolen er åben fra fredag kl. 18.00. Tilmelding mulig men ikke nødvendig. Kan ske her.

Aftensmad (lørdag)

Lørdag aften er der fælles spisning for dem der ønsker det. Prisen for deltagelse er kr. 90,00. Tidspunktet for indtagelse af aftensmaden vil fremgå af den udleverede billet. Tilmelding og betaling er påkrævet og kan ske her. Betalings oplysning findes også der.

Underholdning

Der er underholdning lørdag aften. Kun adgang ved køb af startkort.

Øvrig oplysning:

Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring.

Formand Hans Jørgen Møller

Indre Ringvej 223 1. mf.

7000 Fredericia.
Tlf. 61748820
E-mail: formand@ravningbrovandring.dk

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com