Ravning Brovandring 2013 (belønning)

Medalje stiftet 2009

Medaljen er stiftet til den første Ravning Brovandring og kan erhverves hvis man betaler et startgebyr for det.

Hovedmotivet i medaljen er efter en tegning udført af kunstneren Flemming Bau. Føderne i bunde og teksten er tegnet af Liane Jørgensen. Medaljer er udført i 3D.

Båndet har tre hovedstriber en blå, en lyse grøn og en mørkegrøn. Tanken bag dette har været at beskrive området med det blå som Vejle ådal, det lysegrønne som engarealet langs åen og det mørke grønne det skovområde som ligger på bakkerne langs engarealet.

Medaljen er fremstillet ved OH-reklametryk.

Belønning 2010

Den viste pins til højre er en ca. 13 mm pins i sort metal og i 2D. Blev stiftet til Ravning Brovandring i 2010.

Pins for 2011

Den viste pins til højre er en ca. 13 mm pins i sort metal og i 2D. Blev stiftet til Ravning Brovandring i 2011.

Pins for 2012

Den viste pins til højre er en ca. 15 mm pins. Farverne er emalje og de mørke farver er rejst metal. Blev stiftet til Ravning Brovandring i 2012. Er fremstillet hos Jysk Emblem Fabrik idet OH-Reklame er overtaget af Jysk Emblem Fabrik.

Pokal for største forud tilmeldte hold. Herudover trækkes der lod for alle forud tilmeldte hold på min. 3 personer.

Medalje, pins og pokaler for 2013

På grund af det svigtende deltager antal i 2012 har det været nødvendigt med en revision på køb og medalje og pins for 2013. Derfor blev det besluttet at vi ikke ville købe hverken medalje eller pins i 2012. Det er fortsat muligt at erhverve sig en af de tidligere udgivne pins eller medalje så længe lager haves.

Der vil fortsat være pokal for største forud tilmeldte hold og en der trækkes lod om for alle forud tilmeldte hold på min. 3 personer.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com