Forside

Ravning Brovandring 2022
23. og 24. april
en 2 dagstur med distance på
10, 15, 20, 30 og 40 km.

IVV kun søndag den 24. april.
Læs mere her


2022-04-06 Ravning Brovandring 2022 (aflysning)

Kære Ravning Brovandring deltagere, lodsejere, hjælpere og dem der givet os et sted at have en rasteplads på deres grund. Årsagen til at jeg skriver dette er det bl.a fordi det ikke har været muligt at skaffe tilstrækkelig med hjælpere og dermed ikke finder det rigtig at afholde Ravning Brovandring i 2022 og skal dermed betragte det sådan at den er aflyst. Det er kun med beklagelse at det har været nødvendigt. Det betyder samtidig at der heller ikke fremover vil være muligt at afholde Ravning Brovandring. Det betyder samtidig med at Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring lukkes ned….

2022-02-21 Generalforsamling 2022

Du indkaldes hermed, i henhold til vedtægterne, til generalforsamling for 2022. Generalforsamlingen afholdes på soldaterhjemmet Treldevej 99, 7000 Fredericia den 15. marts kl. 1800. For at gøre din indflydelse gældende skal du være medlem. Det eneste du skal gøre at skrive dig på på denne via linket du finder på denne side http://ravningbrovandring.dk/bliv-medlem/. Pt. er prisen for et medlemskab kr. 0,00. Via medlemskab af foreningen har du mulighed for adgang til at bruge vores bankkonto og mobilepay og foreningens informationsystem til dine arrangementer. Blot du overholder foreningens vedtægter. Der er mulighed for at købe aftensmad forud for generalforsamlingen på soldaterhjemmet…

2021-09-15 Generalforsamling (udsættelse)

Er desværre blevet nødsaget til at udsætte generalforsamlingen til 2. november. Årsagen er at store dele af bestyrelsen ikke kunne deltage i aften. Har du lyst til at opleve Vejle Ådal og samtidig være med til at glæde andre i form at være os behjælpelig med Ravning Brovandring og evt. andre arrangementer. Glæder mig til at se jer.


Forside

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com