Forside

Ravning Brovandring 2021
24. og 25. april
en 2 dagstur med distance på
10, 20, 30 km.

IVV kun søndag den 25. april.
Læs mere her

2021-04-07 Ravning Brovandring (aflysning)

Kære vandrere. Desværre er vi igen i år nødt til at aflyse Ravning Brovandring. Efter at have talt med pedellen på Ødsted skole der ikke kunne se at restriktionerne ville blive hævet så meget at man kunne tillade folk udefra at komme på skolen. Har ellers set efter alternativer løsninger. Dem jeg havde i tankerne var ikke praktisk mulig. Det vigtigste i den sammenhæng var at vi kunne få en indtjening. Alternativerne ville ikke have givet os den mulighed. Det koster ca. kr. 2050,00 at drive en forening som vores. For at kunne starte et arrangement op koster det yderligere…

2020-12-09 Ravning Brovandring 2021

Endelig fik jeg lavet en opdatering af vores hjemmeside. Som alle kan se har vi fjernet 15 og 40 km. distancen, hvilket vi beklager meget at det har været nødvendig. Når vi har valgt det skyldes det at vi forventer en tilbagegang i deltager antallet, som følge af at vi ikke kan tilbyde indkvartering og derved vil der være forholdvis få der vil gå de 40 km. Der har også været en hensyn til vores hjælpere der skulle tages. De skal også frem og tilbage. Selvom du ikke kan gå distancer, men blot være en del af fælleskab det normalt…

2020-10-29 Ravning Brovandring 2021

Det er nu besluttet at foreningen afholder Ravning Brovandring i 2021. Det bliver den 24. og 25. april. Desværre på baggrund af Covid-19, vil der ikke være mulighed for indkvartering. Der er dog flere muligheder i området. På Randbøldal Camping har de hytter og hos Bindeballe Købmandsgård er der mulighed for at opsætte telt. Man skal selv undersøge, hvad der ellers er af muligheder og om hvilke Covid-19 regler der er gældende hos dem. Der er dog et forsamlingsforbud på over 10 personer på nuværende tidspunkt. Det er dog tidsbegrænset. Vi planlægger ud fra at vi som minimum må være…

Efter nogle kraftige overvejelser har vi trods alt valgt endnu engang at afholde Ravning Brovandring. Det bliver så den 11. gang den afholdes. Arrangementet er sat til at blive afholdt den 27. og 28. april 2019.

Vi har dog allerede udført en del arbejde til det. Som i kan se har vi været nødsaget til flytte vores hjemmeside. Til det er endnu en del arbejde at udføre. Ikke mindst at få lært at bruge det nye.

Årsagen til at vi var på kanten af at måtte opgive var manglen på hjælpere, så skulle der være nogen derude, der gerne vil hjælpe til er man naturligvis velkommen til at kontakte os. Af opgaver der skal bruges hjælpere til er i køkkenet med klargøring af mad til rastepladser, salg af varer på forskellige udsalgssteder og salg fra startbordet, klargøring af skolen før og efter arrangementet.

 

Er du en der går og drømmer om at blive selvstændig og lære noget om det er der i begrænset mulighed for at være med til at lave bestyrelsesarbejder. Ønsker du at vide mere om det, er du velkommen til at kontakte os om det.

Vi ser naturligvis med glæde frem til at se dig til arrangementet. Vi har på skrivende tidspunkt haft kontakt til alle lodsejere der igen har givet os tilladelse til at færdes hen over deres jord, med en enkelt undtagelse. Det får dog ikke de helt store konsekvenser for rutelægningen.