Forside

Ravning Brovandring 2022
23. og 24. april
en 2 dagstur med distance på
10, 15, 20, 30 og 40 km.

IVV kun søndag den 24. april.
Læs mere her


2021-09-15 Generalforsamling (udsættelse)

Er desværre blevet nødsaget til at udsætte generalforsamlingen til 2. november. Årsagen er at store dele af bestyrelsen ikke kunne deltage i aften. Har du lyst til at opleve Vejle Ådal og samtidig være med til at glæde andre i form at være os behjælpelig med Ravning Brovandring og evt. andre arrangementer. Glæder mig til at se jer.

2021-08-18 Generalforsamling 2021

Har i dag været på soldaterhjemmet i Fredericia for at bestille et lokale til vores generalforsamling. Jeg var heldig at få et lokale i kælderen den 15. september 2021 kl. 1800. Dagsorden er i henhold til foreningensvedtægter der kan ses Her. Har man lyst til at spise på soldaterhjemmet inden mødets start, skal man give mig besked senest den 13. september 2021. Man skal selv betale for maden. For at have få stemmeret skal du være registreret som medlem og gerne inden mødet dog senest ved mødets start. Du kan indskrive dig som medlem under “Bliv medlem”. Der vil efter generalforsamlingen…

2021-08-06 Bliv medlem

Vi har netop tilføjet menuen “Foreningen” “Bliv medlem”. På denne side har du mulighed for at melde dig til som medlem. Da vi ikke er så mange medlemmer og har brug for nogle til at give en hånd med til forskellige ting, har vi nederst på siden skrevet lidt om hvad og hvordan du kan bruge foreningen. Du er altid velkommen til at kontakte foreningen for et samarbejde om dine ideer. Vi ser med glæde frem til at du melder dig på.


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com