2021-04-07 Ravning Brovandring (aflysning)

Kære vandrere.

Desværre er vi igen i år nødt til at aflyse Ravning Brovandring.

Efter at have talt med pedellen på Ødsted skole der ikke kunne se at restriktionerne ville blive hævet så meget at man kunne tillade folk udefra at komme på skolen.

Har ellers set efter alternativer løsninger. Dem jeg havde i tankerne var ikke praktisk mulig. Det vigtigste i den sammenhæng var at vi kunne få en indtjening. Alternativerne ville ikke have givet os den mulighed.

Det koster ca. kr. 2050,00 at drive en forening som vores. For at kunne starte et arrangement op koster det yderligere i form af bl.a brochurer og kørsel m.m. Kan nævne at brochuren for i år har kostet ca. kr. 1000,00

Hvordan det kommer til at se ud fremover følg med her på siden

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com