2016-01-08 Ravning Brovandring 2016

Vi har nu fået foretaget de indledende forberedelser og har nu offentlig gjort datoerne for afholdelse af vandreturen. Det er i år den 16. og 17. april. Vel at mærke en uge tidligere, hvilket skyldes at nogle af vores hjælpere skulle noget andet den sidste weekend, hvor vi normalt afholder den.

Du har allerede nu muligheden for at tilmelde dig arrangementet. Det er dog kun et krav til vise dele af arrangementet. Det kan du læse mere om her.

OBS I vores brochure er der angivet at man kan få IVV stempel. Det er dog kun muligt lørdag den 16. april, idet en anden vandretur ligger nærmere os end 75 km., hvilket vi først blev gjort opmærksom efter jeg havde sendt brochuren til trykning.

Som altid glæder vi os til at se så mange som muligt. XXXXX

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com