2011-09-11 Hjælper arrangement 2011

Søndag holdt vi vores årlige hjælper arrangement.

Der var 13 personer der deltog i arrangementet.

Mødestedet var ved Bindeballe Købmandsgård der danner rammen under Ravning Brovandringen for en rast både lørdag og søndag. Arrangementet var tilrettelagt sådan at vi startede med en kort vandretur på 6,5 km og afsluttende med et pølsebord.

Vejret viste sig fra sin gode side til sådan et arrangement.

Den første del af vandreturen var en del af den rute vi under Ravning Brovandringen om lørdagen. Vi gik dog modsat så man virkelig kun få et kig ud over Vejle ådal. Vi gik hen ad Bindeballestien og efter ca. 1. km op på en høj hvor vi havde udsigten over ådalen. Turen gik herfra ned over eng arealet ved Vejle å som vi krydsede 2 gange. Efter ca. 4 km holdt vi rast hvor Lasse stod for udlevering af drikkevarer. Så var der kun 2,5 km hjem.

Vi nåede dog Bindeballe Købmandsgård en 1/2 time før det var planlagt vi skulle indtage maden.

Formanden takkede alle for en god indsats under afvikling af vores vandreture. Kunne også hilse fra deltagerne under afviklingen Ravning Brovandring der havde været godt tilfreds med den indsats der var givet.

Formanden takkede også Lasse for hans indsats han havde ydet i den tid han havde været medlem af vores forening. Lasse havde et ønske om at prøve noget andet.

Arrangementet sluttede ca. kl. 13.30, og alle syntes at have nydt vandreturen og med det efterfølgende fine pølsebord.

Billeder fra arrangementet kan ses her

Med venlig hilsen
Hans Jørgen Møller

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com