Forside

Ravning Brovandring 2021
24. og 25. april
en 2 dagstur med distance på
10, 20, 30 km.

IVV kun søndag den 25. april.
Læs mere her

2021-08-18 Generalforsamling 2021

Har i dag været på soldaterhjemmet i Fredericia for at bestille et lokale til vores generalforsamling. Jeg var heldig at få et lokale i kælderen den 15. september 2021 kl. 1800. Dagsorden er i henhold til foreningensvedtægter der kan ses Her. Har man lyst til at spise på soldaterhjemmet inden mødets start, skal man give mig besked senest den 13. september 2021. Man skal selv betale for maden. For at have få stemmeret skal du være registreret som medlem og gerne inden mødet dog senest ved mødets start. Du kan indskrive dig som medlem under “Bliv medlem”. Der vil efter generalforsamlingen…

2021-08-06 Bliv medlem

Vi har netop tilføjet menuen “Foreningen” “Bliv medlem”. På denne side har du mulighed for at melde dig til som medlem. Da vi ikke er så mange medlemmer og har brug for nogle til at give en hånd med til forskellige ting, har vi nederst på siden skrevet lidt om hvad og hvordan du kan bruge foreningen. Du er altid velkommen til at kontakte foreningen for et samarbejde om dine ideer. Vi ser med glæde frem til at du melder dig på.

Efter nogle kraftige overvejelser har vi trods alt valgt endnu engang at afholde Ravning Brovandring. Det bliver så den 11. gang den afholdes. Arrangementet er sat til at blive afholdt den 27. og 28. april 2019.

Vi har dog allerede udført en del arbejde til det. Som i kan se har vi været nødsaget til flytte vores hjemmeside. Til det er endnu en del arbejde at udføre. Ikke mindst at få lært at bruge det nye.

Årsagen til at vi var på kanten af at måtte opgive var manglen på hjælpere, så skulle der være nogen derude, der gerne vil hjælpe til er man naturligvis velkommen til at kontakte os. Af opgaver der skal bruges hjælpere til er i køkkenet med klargøring af mad til rastepladser, salg af varer på forskellige udsalgssteder og salg fra startbordet, klargøring af skolen før og efter arrangementet.

 

Er du en der går og drømmer om at blive selvstændig og lære noget om det er der i begrænset mulighed for at være med til at lave bestyrelsesarbejder. Ønsker du at vide mere om det, er du velkommen til at kontakte os om det.

Vi ser naturligvis med glæde frem til at se dig til arrangementet. Vi har på skrivende tidspunkt haft kontakt til alle lodsejere der igen har givet os tilladelse til at færdes hen over deres jord, med en enkelt undtagelse. Det får dog ikke de helt store konsekvenser for rutelægningen.