Forside

Ravning Brovandring 2018

28. og 29. april

en 2 dagstur med distance på

10, 15, 20, 30 og 40 km.

IVV kun søndag den 29. april.

Læs mere her

2018-03-19 Ravning Brovandring 2018

Senest opdateret 2018-03-19 23:07 af HansJørgenMøller
På baggrund af mit opslag om at foreningen manglede bestyrelses medlemmer, har jeg erfaret at nogle fejlagtig havde fået den opfattelse at arrangementet var blevet aflyst. Det er under ingen omstændigheder korrekt.

Jeg kan i den sammenhæng fortælle at der arbejdes på højtryk med at få arrangementet op at køre. Alle nødvendige bevillinger og tilladelser er på plads.

Skulle der være en læser, der gerne vil være med til at glæde deltagerne, er der altid plads til en hjælpende hånd. Skriv til os hvis du er interesseret.

Vi glæder os til at se jer.

  

2018-02-07 Bestyrelsesmedlemmer

Senest opdateret 2018-02-25 15:12 af HelgeLarsen
Desværre bliver jeg nødt til at overbringe jer en rigtig kedelig meddelelse og det er det at der desværre er udsigt til en vandretur mindre og måske endda en af de kønneste, nemlig Ravning Brovandringen og dermed også Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring.

Årsagen til det er at vores kasserer har valgt ikke at fortsætte længere, hvorfor vi ikke finder det forsvarligt at foreningen kun skal bestrides af 1 formand og 1 bestyrelsesmedlem.

Læs mere... 

2018-01-07 Ravning Brovandring 2018

Senest opdateret 2018-01-07 22:20 af HansJørgenMøller
Har nu fået opdateret vores hjemmeside, med hensyn til Ravning Brovandring der i år bliver afholdt den 28. og 29. april.

I 2017 der en gruppe spejdere der deltog som forberedelse til jamboree i Sønderborg, hvor de var allokeret i afsnittet Broen. Deltager antallet nåede som følge af dem op på 400, som var det højste antal siden 2011. Bestyrelsen forventer at der bliver lige så mange i år.

Der er nu også åbnet op for tilmeldingen, hvilket foreningen håber du vil benytte dig af. Du behøver naturligvis ikke at tilmelde dig, men blot henvende dig ved startbordet der er placeret på Ødsted Skole. Ønsker du f.eks morgenkomplet er det nødvendig med tilmelding. Det samme hvis du ønsker aftensmad lørdag aften. Som noget nyt får du muligheden for at vælge mellem om du vil have en tradionelt kødret, vegetar ret eller veganer ret.

Tilmeldingerne skal være foreningen i hænde senest den 16. april.

OBS Det er muligt at få IVV stempel for de der deltager om søndagen. Når vi ikke kan få det begge dag skyldes det at der er et andet arrangement vi ligger tættere på en 75 km. om lørdagen.

Som altid glæder det foreningen at se så mange som muligt igen i år.

  

2017-05-04 Ravning Brovandring 2017

Senest opdateret 2017-05-04 16:05 af HansJørgenMøller
Ravning Brovandringen er nu næsten afsluttet. Der mangler dog lidt at følge op på, så vi kan få ændret de ting vi føler der ikke var så godt. Det er dog et fænomen jeg mener alle der er arrangører står med.

På de 2 dage arrangementet blev afholdt på og med muligheden for at møde ind allerede fredag aften, blev den afviklet som forventet. Deltager antallet var i år nået på 400 deltagere imod forventningen på 300. Sidste år deltog over de 2 dage 363.

Når deltager antallet nåede helt derop skyldes det spejderne i Vejle havde vist stor interesse for deltagelse på vores tur, idet det var en måde at få styrket deres sammenhold før de skal på spejderlejr i juli måned i Sønderborg. Du kan læse mere om dette arrangement på www.spejderneslejr.dk. En stor tak til for den store interesse de viste vores arrangement.

Kl. 07.00 gik starten, hvor jeg hilste alle de fremmødte velkommen og ønskede dem en god tur. Det så ud som alle så frem til at gå en tur i den skønne natur arrangementet byder på. Vejret var en smule kølig lørdag og en lille smule varmere om søndagen.

Læs mere...