2018-01-07 Ravning Brovandring 2018

Har nu fået opdateret vores hjemmeside, med hensyn til Ravning Brovandring der i år bliver afholdt den 28. og 29. april.

I 2017 der en gruppe spejdere der deltog som forberedelse til jamboree i Sønderborg, hvor de var allokeret i afsnittet Broen. Deltager antallet nåede som følge af dem op på 400, som var det højste antal siden 2011. Bestyrelsen forventer at der bliver lige så mange i år.

Der er nu også åbnet op for tilmeldingen, hvilket foreningen håber du vil benytte dig af. Du behøver naturligvis ikke at tilmelde dig, men blot henvende dig ved startbordet der er placeret på Ødsted Skole. Ønsker du f.eks morgenkomplet er det nødvendig med tilmelding. Det samme hvis du ønsker aftensmad lørdag aften. Som noget nyt får du muligheden for at vælge mellem om du vil have en tradionelt kødret, vegetar ret eller veganer ret.

Tilmeldingerne skal være foreningen i hænde senest den 16. april.

OBS Det er muligt at få IVV stempel for de der deltager om søndagen. Når vi ikke kan få det begge dag skyldes det at der er et andet arrangement vi ligger tættere på en 75 km. om lørdagen.

Som altid glæder det foreningen at se så mange som muligt igen i år.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com