2015-05-09 Ravning Brovandring 2015


Hvor var det dejligt at der igen i år mødte så mange deltagere op. Desværre en anelse færre en i 2014. Trods det behøver man ikke se så sort på det. Der var nogen som normalt har været med som ikke kom, men til gengæld var der flere nye deltagere der havde fået anbefalet Ravning Brovandringen. En enkelt par af dem kom fra Sjælland der end ikke tidligere havde deltaget i et arrangement som vores. De havde besluttet sig for at deltage i Kaminoen, hvilket nok i sig selv kan være noget af en udfordring.

Vejret var et fantastisk gå vejr. Ikke for koldt ikke for varmt eller for vådt. Dog kom der en smule regn lørdag sidst på dagen hvor de fleste var nået hjem. Søndag gav det en smule mere regn.

Alle var i mål længe før kl. 17.00, hvorfor de sidste af vores hjælpere kunne køre fra startstedet omkring 17.15.

Det skal hermed lyde en tak til alle deltagere der var mødt og en tak til alle hjælpere der ydede en stor indsats for at kunne give jer deltagere en så god oplevelse som muligt.

Hermed også en tak til alle lodsejere der har lagt jord til vores ruter og en tak til de der har givet plads til at vi havde mulighed for at etablere nogle raste pladser.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com