2013-04-27 Ravning Brovandring 2013

Nu er Ravning Brovandring 2014 overstået. Det blev til ialt 314 deltagere. Det er desværre lidt mindre end i 2013. Selvom deltager antallet var en smule mindre var der dog en del positive ting at spore. Jeg fornemmede at der var en del nye der havde fundet frem til vores arrangement både fra lokal området som nye vandrere rundt om i landet.

For 5 gang i foreningens historie fik vi startet Ravning Brovandring, der er vores hoved aktivitet. Vi kunne som sædvanlig byde på en distancerne 10, 15, 20, 30 og 40 km. med start på Ødsted Skole.

Mange af vore deltagere begyndte allerede at ankomme om aftenen den 26. april selv vandreturen først starter den 27. med tidligste start kl. 07.00. Der var ca. 120 deltagere der startede på dette tidspunkt og flere mødte op, så det blev til 180 deltagere før vi lukkede for starten.

Da jeg som formand fulgte deltagerene enten på cykel eller bil oplevede jeg en fantastisk god stemning blandt deltagerene. Om det så skyldes det gode vejr, naturen eller den gode tilrettelæggelse ved jeg ikke. Ville dog gerne tro det sidste.

I Gøddingskov fik jeg lejlighed til at følges med en fra hjemmeværnet på 74 år der skal ned for at gå Nijmegen. Han havde ellers ikke troet de sidste par år at han skulle kunne gå en så lang tur mere, men han klarede det i fin stil. Fik dog ikke talt med ham om hans tilstand da han kom hjem, men er overbevist at han igen går de 40 km i morgen. Ikke mindst fordi han har valgt vores vandretur som kontrolmarch til den årlige Nijmegenmarch i Holland.

Trods lidt modvind i at skaffe hjælpere er det lykkedes at afvikle arrangementet, til alles tilfredshed. Dette har kun været muligt på grund af en meget stor velvilje hos hjælperne at det har kunnet lykkes. Det skal de have en stor tak for. Skulle du have lyst til at være med til at glæde andre mennesker er du velkommen til at sende os en mail og adressen finder du på www.ravningbrovandring.dk. Du vil så få tilsendt en invitation med nærmere oplysning om tilmelding.

Ruterne vi har lagt går over anden mands jord, der velvilligt har sagt til at måtte lægge ruten der. Det er vi naturligvis også glad og selvfølgelig også en tak til dem.

Alt i alt har der kun været positive tilkendegivelse.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com