2012-04-29 Ravning Brovandring

Desværre måtte vi konstatere at der var lidt færre deltagere end om lørdag. Trods det var der god stemning blandt de deltagere der dog havde valgt at gå en distance af vores 2 dags tur. Lidt over 100 havde også gået en distance om lørdag.

Vejret var desværre ikke med os. Det var desværre nødvendigt fra morgenstunden at tage tøj på for at undgå at blive våde på grund af nedbøren i form af regn. Det meste af dagen var der en del blæst men regnen løjede dog af i løbet af dagen, hvorefter der var godt gå vejr.

Du kan se flere billeder på vores billedgalleri.

Den længste distance går her forbi jernalder miljøet, der ligger mellem Bindballe stien og Vingsted sø, og videre til Haraldskær. I Haraldskær havde vi fået lov til at indrette en rast i en garage, hvor 2 nye hjælpere var klar til at servicere deltagerne. Ikke lang fra rasten var der tidligere en vandmølle der leverede strøm til den industri der tidligere var i området og hvor også Vejle-Vandel banen gik forbi.

Turen forsatte så til Ravning og til Ravning Station hvor der igen var rast og hvor de kortere ruter stødte til. Ravning Station var ligeledes rast som om lørdagen. Her kunne man konstatere at deltagerne fortsat var i godt humør trods nedbøren der dog på det tidspunkt var aftagende.

Fra Ravning Station forsatte deltagerne på 20, 30 og 40 km distancerne ad Bindballe stien. 30 og 40 km. Distancen fortsatte helt ud til Bindeballe Købmandsgården, hvor der var en sidste chance for at købe den kendte Bindballe Bjesk inden turen går hjemover.

Fra Købmandgården går turen til Refsgårdevej, hvor vi igen havde en rast som de fleste dog trods den korte distance er glade for. Det skyldes at man skal gå ad et stykke af en natursti på kanten af ådalen. Første med en god stigning hvor man igen fra toppen har et fantatisk udsigt over Vejle ådal. Turen forsætter så videre til Tørskingrusgrav hvor stien bugter sig i terrænet både vandret og lodret. I Tørskin grusgrav har den tidligere billedhugger Robert Jacobsen sammen med hans tidligere elev Jean Clareboudt lavet nogle landskabsskulpturer.

Spangmosegård er rammen for den rast 5 og den sidste før mål. Her var spejderne fra Ødsted Jerlev gruppen med deres berømte Ulve burgere. Deltagere havde mulighed for at bestille dem via SMS annonceret på et skilt 500 m før rasten.

Kort efter kl. 16.00 var de sidste deltagere inde, den tekniske service leder var ankommet og kunne begynde afleveringen af skolen og rute afmærkningen var næsten også nedtaget, hvorfor vi var i stand til at forlade området kort efter kl. 17.00.

Trods det lave deltager antal synes vi at det har været en succes, og takket var alle dem der været hjulpet os. Derfor skal der lyde en tak til vore hjælpere, lodsejere og alle andre der har bidraget til succes.

Er der noget vi skulle have overset, glemt eller blot burde vide vil vi være taknemmelig for at høre om det.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com