2012-04-28 Ravning Brovandring

Deltagerne til den 4. internationale Ravning Brovandring, begyndte at ankomme fredag den 27. april for at gå en af distancerne på henholdsvis 10, 15, 20, 30 og 40 km. lørdag den 28. april.

Der blev til 165 deltager der havde valgt at gå en distance i den naturskønne område i Vejle ådal som vores slogan siger. Turen er kendt for en del bakker, hvorfor man ofte får nogle bemærkninger eksempelvis “nu kan i vel ikke snart finde flere bakker. Det lykkedes dog i år at finde en mindre bakke efter passage af Sørens bro (indviet i 2011), hvor deltagerne fik lov at følge en del af de mange naturstier der også er i området. På toppen af denne bakke får man en fantastisk udsigt over ådalen.

Du kan se flere billeder på vores billedgalleri.

Selvom vandringen egentlig er en civilvandretur, var der mødt en del deltagere op fra forsvaret og hjemmeværnet i uniform. En del af dem bruger turen til kontrolmarch, der skal gennemføres forud for en 4 dagsmarch der holdes i juli måned i Nijmegen i Holland, også kaldet for Nijmegenmarchen. Blandt soldaterne der deltager i oven nævnte march, var der også nogle der brugte turen som almindelig træning til en vandretur der går fra København til Nijmegen forud for afholdelse Nijmegenmarchen.

Af deltagerne var der ca. 50 deltagere der havde valgt at gå den lange strækning.

Forud for afholdelse af et sådant arrangement har der været en del forarbejde. Det ene har været at få lov til at færdes på anden mandsjord, der skal være et sted hvor der er mulighed for at holde rast. Alle skal virkelig af tak for den store velvilje i har vist os.

Der skal også lyde en tak til de hjælpere der trofast har stillet op for at servicere gængerne. Der har været hjælpere fra Sjælland. Der ville dog være ønskeligt med lidt flere hjælpere og gerne lokalt fra. Der er også behov for folk til bestyrelsesarbejdet, hvorfor vi gerne hører fra interesserede.

Til slut kan jeg fortælle at vi kun får postive tilkendegivelse fra både vores hjælpere og deltagere, hvilket vi også er taknemmelig for.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com