2011-04-19 Ravning Brovandring 2011 (søndag og resumé)

Billeder fra arrangementet kan ses her

Efter Ravning Brovandringen fik vi inddraget rute afsætning afleveret skolen efter endt søndagsturen, hvor 40 km. ruten gik til Haraldskær, Ravning Station og ud til Bindballe Købmandgård, til Refsgårdsvej hvor 30 km. og 40 km. fulgte naturstien til Tørskindgrusgrav og hjem.

Vi har generelt også været godt tilfreds, men der er dog nogle ting man kan undre sig lidt over. Vi havde forsøgt at regulere parkeringen, som gerne skulle have været til glæde for alle. Der er desværre en del der ikke helt kan forstå det, idet man helst vil kunne parkere helt henne ved det sted, hvor man skal hvile efter endt vandreture. Selv det at skulle bære sin bagage 15 – 20 m. synes at kunne være en uoverkommelig opgave.

Mange vil gerne hævde at vi har gode sociale relationer til hinanden, som jeg føler går lidt tabt, ved ikke at være mere forstående over for den regulering af parkerings forholdene vi laver.

Under oprydning på skolens udendørs arealer konstaterede vi desværre en der troede at skolens parkeringplads skulle bruges som losseplads ved at have tømt askebægeret fra sin bil og andet affald ud på parkeringspladsen. Gad vide hvad vedkommende ville sige hvis man gjorde det i vedkommendes egen have.

Ellers har kun mærket at vores deltagere har haft en virkelig god oplevelse. Vi takker både hjælpere, lodsejere, alle deltagere og alle der ellers har givet et bidrag til at vi har kunnet afvikle en vandretur af denne størrelse.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com