2010-12-27 Julemotionstur 2010

Vi har nu fået afviklet julemotionsturen, som vi afholdt for Fodslaw Danmark.

Der var 31 der trods alt mødte op til en vandretur i et virkeligt smukt vinterlandskab. Trods det at vi egentlig havde forventet omkring 50, vil vi dog trods omstændighederne med vejret, betegne det som en succes.

Vi er dog lidt forundret over at der ikke kom flere, for vejret var fortrinlig vandrevejr og ruterne var lagt i et meget smukt landskab omkring Ågård Gravens. Vores 8 km. rute havde vi lagt op igennem Phøniksborg Skoven, som var virkelig smuk. Trods snevejret og ingen rydning var det muligt at gå igennem skoven, idet der var ca. 15 – 20 cm. sne i et jævnt lag og frossen sne, hvilket betød at det var let at komme igennem. Vi havde jo også forinden selv været igennem da vi skulle afmærke ruten.

Man kan også sige at rimfrosten gjorde turen til en unik oplevelse.

Til sidst en tak til Cáfe Britt, på Øster Starup/Vester Nebel hallen der lagde lokale til vores startsted og efter endt tur serverede vel nok en fantastisk god suppe, som jeg godt kunne have ønsket flere havde haft mulighed for at smage.

Der skal også lyde en tak til de hjælpere der beredvilligt stillede op og var klar til at hjælpe med at afsætte og nedtage ruten og være på rast i det kolde vejr i flere timer i det kolde vejr.

Der skal naturligvis også lyde en tak til de deltagere der mødte op og deltog.

Vi vil hermed glæde os til at se jer på vores egen tur 16. og 17. april 2011.

Med venlig hilsen
Hans Jørgen Møller
Formand

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com